Det komplette driftssystemet for servicebåtnæringen

AkvaManager fra BlueSystems er en unik programvare som er spesialutviklet for drift og administrasjon av servicebåter i oppdrettsindustrien. Systemet gir redere en fullintegrert og effektiv løsning for alle administrative oppgaver knyttet til driften av slike fartøy, uavhengig av størrelsen på flåten en opererer.

Mange rederier benytter seg i dag av en rekke ulike programvarer, med egne løsninger for alt fra inspeksjonsrapportering til kontraktshåndtering, fakturering, lønn, vedlikehold, kvalitetssikring osv. Med AkvaManager kan alle disse jobbene utføres i én og samme dataløsning.

  • Operasjoner (Inkl. kunderapporter, fartøysdatabase, vedlikeholdsstyring m.m.)
  • Sikkerhetsstyring (Inkl. avvik, hviletid, risikoanalyse, sertifikater, kompetansestyring mm.)
  • Administrasjon (Inkl. fakturering, kontrakter, mannskap, lønn, kundehåndtering m.m.)
  • Prosessautomatisering
  • Økonomi og driftsrapporter
  • Integrasjon i tredjeparts programvare (Lønn, regnskap m.m.)

 

Øker lønnsomheten

Gjennom stor grad av automatisering og standardisering av prosesser, kombinert med tett integrasjon mellom de ulike modulene og ikke minst god brukervennlighet for de som jobber med programvaren i det daglige, kan servicebåtselskaper oppnå store besparelser i tidsbruken og driftsutgiftene med AkvaManager. Det bidrar til økt lønnsomhet.

Forenkler dokumentasjonsarbeidet

Programvaren gjør det også langt enklere for rederier å overholde de høye og stadig økende kravene som myndighetene setter til dokumentasjon. For den eller de som sitter med overordnet ansvar for ledelse, økonomi, HMS og kvalitet, gir AkvaManager dessuten langt bedre oversikt, kontroll og rom for planlegging av driften sammenlignet med tradisjonell bruk av ulike, separate systemer som ikke snakker godt sammen.

De mange fordelene AkvaManager tilbyr er på ingen måte forbeholdt aktører i servicebåtnæringen. Systemet kan i prinsippet benyttes på alle typer fartøyer, og kan enkelt skreddersys behovene til den enkelte reder – med god integrasjon mot tredjepartssystemer kunden allerede har i bruk.

AkvaManager har gjort hverdagen på fartøyene og kontoret mye enklere og mer oversiktlig. I tillegg får vi meget gode tilbakemeldinger fra kunder om gode rapporter og dokumentasjon av arbeid vi har utført.

Ståle Torsvik

Daglig leder i Servicebåt AS

AkvaManager er utviklet av BlueSystems i tett samarbeid med servicebåtoperatører. Første versjon av programmet ble tatt i bruk i 2014, men systemet er siden utvidet og videreutviklet med en lang rekke nye funksjoner.

en_USEnglish